Üyelik Girişi

Konu
 Mesaj

Yazılan mesajlar

Halil Gazi DOĞAN (28/08/2018 20:17)
Konu : giriş hatası
Mesaj : Kullanıcı ad ve şifrem doğru olduğu halde giriş yapamıyorum. Sorunun giderilmesini
"Tekrar deneyiniz. Sorun düzeltildi"
Editör Notu
Turgay küp (04/02/2018 09:36)
Konu : Şifremi unuttum
Mesaj : Şifremi unuttum derneğin sitesine girmeye calisiyorum giremiyorum.sifremin mail adresime.gonderolmesini rica edoyorum
murat tunç (03/02/2018 15:54)
Mesaj : ÜYELİK GÖNDERDİM KULLANICI ADI ŞİFRE YANLIŞ DİYOR GİRİŞ YAPAMIYORUM
FERİT CİHAN (22/06/2017 10:37)
Konu : ÜYELİK
Mesaj : ÜYELİK GÖNDERDİM KULLANICI ADI ŞİFRE YANLIŞ DİYOR GİRİŞ YAPAMIYORUM
MURAT YİĞİT (27/05/2017 15:28)
Konu : MEDULA SÜRE UZATIMI
Mesaj : EROL BEY MEDULA GİRİŞİNİN HAZİRAN SONUNA UZATILDIĞI DOĞRUMUDUR.SİZLERDEN MESAJ GELMEDİ.DUYUMUMUZ DUR.TEŞEKKÜRLER.
"Sgk sitesinden ve sitemizden süre uzatımı hakkında bilgi alabilirsiniz"
osman (25/05/2017 18:34)
Konu : üyelik
Mesaj : başvuruyu yaptım onay bekliyorum
"Üyeliğiniz başvuru evrağınız kargo ile ulaştığı anda yapılmaktadır. üyelik formunuz bizlere ulaştı ise Parolamı unuttum kısmından şifrenizi tekrar alabilirsiniz. "
Editör Notu
GÜLAY KILIÇ (19/05/2017 12:40)
Konu : ÜYELİK
Mesaj : BAŞVURUYU YAPTIM ONAY BEKLİYORUM
İYİ ÇALIŞMALAR
oksijenmedikal (10/05/2017 19:12)
Konu : aidat
Mesaj : aidat borcu sorgulamak istiyorum ve giriş yapamıyorum
"Üyeliğiniz başvuru evrağınız kargo ile ulaştığı anda yapılmaktadır. üyelik formunuz bizlere ulaştı ise Parolamı unuttum kısmından şifrenizi tekrar alabilirsiniz. Şifrenizle girip borç sorgulama yapabilirsiniz."
Editör Notu
NEZAKET ÜNAL (18/04/2017 10:11)
Konu : BİLGİ AMAÇLI SOHBET
Mesaj : BİLGİ AMAÇLI SOHBET GRUBU KONUSUNDA
BİLGİ ALMAK İSTİYORUM LÜTFEN.
"Dernek üyeleri telegram proğramını kullanmaktadır."
ZUHAL (18/04/2017 09:15)
Konu : üye olmaak istiyorum
Mesaj : NİĞDE NOKTA MEDİKAL OLARAK ÜYELİK BAŞVURUSU
Editör Notu
Mahmut Yazgören (07/04/2017 16:47)
Konu : ÜYELİK AİDATI
Mesaj : ÜYELİK AİDATIMIZI YATIRALI 3 GÜN OLDU AMA SİTEDE HALA BORÇLU GÖSTERİYOR
"Üyelik aidatı ödemeleri belirli zamanlarda bankadan alınan ekstreye göre girişi yapılmaktadır. Ödemiş iseniz dikkate almayınız. "
Editör Notu
Mahmut Yazgören (07/04/2017 16:46)
Konu : KIRTASİYE MASRAFI
Mesaj : SAYIN BAŞKANIM BU KIRTASİYE MASRAFINA Bİ ÇÖZÜM BULAMIYORMUYUZ.5 ADET ÇIKTI AL 2 SİNİ HASTAYA VER.O YETMEDİ UBB BAYİLİK ÇIKTILARI AL EN AZ 8 KAĞIT GİDİYOR.ÜLKEDE AĞAÇ KALMAYACA BU GİDİŞLE :)
"E-reçete çalışmaları devam etmektedir. En kısa sürede e-reçeteye geçilecektir. "
Editör Notu
MUSTAFA KOCA (01/04/2017 15:14)
Konu : ÜYELİK AİDATI
Mesaj : İYİ ÇALIŞMALAR ÜYELİK AİDATI NE KADAR ÖĞRENEBİLİRMİYİM
"Üyelik aidatlarımız Wep sitemizin hakkında bölümünde yer almaktadır."
Editör Notu
NESLIHAN NALÇA (27/03/2017 09:33)
Konu : ÜYELİK GİRİŞİ
Mesaj : ÜYELİK GİRİŞİ YAPACAGIM UYELIK KULLANICI ADIMI UNUTDUM KULLANICI BILGILERIMI BANA MAIL ATABILIRMISINIZ
"Üyelik bilgilerinizi şifremi unuttum kısmına mail adresinizi yazarak otomatik alabilirsiniz. "
Editör Notu
Mahmut Yazgören (24/03/2017 14:50)
Konu : kaşe görseli
Mesaj : merhabalar kolay gelsin.yeni üyeniz olarak reçete arkasına hangi kaşeleri basacağımızın örneklerini siteden yayınlayabilirseniz çok kişi faydalanır
"Kaşe görseli Dosyalar kısmında medula kullanımı bilgilendirmesi içinde yer almaktadır."
Editör Notu
Serkan huy (24/03/2017 10:21)
Konu : Uyelik
Mesaj : Merhabalar üyelik formunu yaklaşık 15 gun ince gönderdim tarafıma şifre gelmedi sayfaniza nasıl giriş yapabilirim tesekurler
"Üyelik formları geldiği anda üyeliğiniz onaylanmaktadır. Şifremi unuttum kısmına mail adresinizi yazdığınızda şifrenizle giriş yapabilirsiniz"
mahmut (20/03/2017 13:15)
Konu : aidat ücreti
Mesaj : merhabalar kolay gelsin.aidat ücreti ne kadardır.bilgi verirseniz memnun oluruz
"Dosyalar kısmında bulunan Üyelik formunu doldurup adresimize göndermeniz gerekmektedir. Üyelik formu adresimize ulaştığı anda üyeliğiniz aktif edilmektedir. Aidat aylık TL'dir."
Editör Notu
necdet gül (17/03/2017 17:48)
Konu : üyelik aktivasyonu
Mesaj : merhaba 16 mart manisa ticaret odası etkinliğinize bizzat geldim pazartesi günü medula başvurusu yapacağm geçen yıl posta ile müraacat evraklarımı göndermiştim giriş yapamıyorum üyelik aktivasyonumu yaparmısınız
"Dosyalar kısmında bulunan Üyelik formunu doldurup adresimize göndermeniz gerekmektedir. Üyelik formu adresimize ulaştığı anda üyeliğiniz aktif edilmektedir. "
Editör Notu
fesih selek (03/03/2017 08:24)
Konu : üyelik
Mesaj : merhaba derneğinize üye kaydı için başvuruda bulunmuştum.onay beklemekteyim teşekkürler kolay gelsin.
Editör Notu
hidayet alp (20/02/2017 14:50)
Konu : aidat ödemesi
Mesaj : aidat ödemek istiyorum banka hesap nosu.öğrenebilirmiyim.
"En kısa sürede sitemizde yayınlanacaktır."